Saturday, September 08, 2007

Työvoitto

Lisää kurssikoruja! Tällä kertaa Thuja Designin sormus- ja kivenistutuskurssilta. Oli muuten aika työvoitto saada sormukset valmiiksi.. laskin että ainakin kahdeksan juotosyritystä meni ennenkun pienenpienet hopearinkulat oli oikean kokoiset kiville JA sormuspohjissa kiinni. Nyt arvostan entistä enemmän sitä työmäärää joka tällaisen, päälle päin aika yksinkertaisen, sormuksen tekemiseen uppoaa ja ennenkaikkea sitä kaunista jälkeä jota taitavat koruntekijät saa aikaan. Huhhuh.

Mielettömät kiitokset Tuijalle hyvästä opetuksesta ja pitkästä pinnasta. Tumpelo on erittäin tyytyväinen omiin koruihinsa naarmuineen kaikkineen. Mattapintainen tulee omaan käteeen ja tuntuu just niin omalta kun pitääkin. Kiiltävä menee miehellä ja eikä sekään mitään protesteja aiheuttanut (sen sijaan kyllä pyyntöjä uusista koruista :).

Kokeilin tällä kertaa värillistä taustaa kuvassa. Pidän kuvasta mutta se ei ehkä ole korun kannalta paras mahdollinen.. Otin ehkä myös turhan tarkan kuvan? Ihan kaikkia epätasaisuuksia ja puutteita viimeistelyssä ei olisi tarvinnut tuoda esiin.

Mutta nuo on minun ihan itse (Tuijan tuhansien neuvojen avulla) tekemät!

3 comments:

sannas said...

Hiukkasen muka jotain naarmuja - pah. Noi on upeita!

Mutta oikeassa olet, kylllä moisten tekemiseen joutuu näkemään vaivaa...

llaurén said...

a) Onnittelut (vielä kerran)!

b) Hyviltä näyttävät. Ja niinkuin kirjoitit, just omilta.

c) Luonnonvalo näyttää kyllä raikkaalta ja sopii jotenkin kokonaisuuteen. Jos haluat vähemmän kovan kuvan, niin tee valoteltta: Ota pahvilaatikko ja tee siitä akvaario, paitsi että lasien sijaan käytä kopio- tai leivontapaperia. Laita takaseinään iso valkoinen paperi joka kaartaa seinästä lattiaan. Valaise niin monelta puolelta kuin hyvältä näyttää. Ja avot. Sinulla on valoteltta.

Ursula said...

Kiitos valokuvausvinkeistä llaurén.

Toistaiseksi yritän vielä kuvata ulkona, mutta pimenevä syksy taitaa kyllä pakottaa siirtymään sisään ja erilaisia valaitusratkaisuja rakentamaan...